Questerre oppdatert ressursestimat

Oppdatert total QEC ressurs estimat basert på Pareto’s model.

Quebec er usikker men tallene er beholdt og oppdatert for overtakelse av Repsol andel, nå 100% andel til QEC. Royalties bør utgå for Quebec. Andre formasjoner er som vanlig ikke tatt med selv om de finnes. En kan selv studere probability for Quebec og for den saks skyld Jordan som kun er på 10%. Inn kommer også Kicking horse JV i nye acres. En ser her at det generelt er satt noe runde tall inn i fremtid for KCK JV, dette fordi de er i gang men tall ikke er sluppet enda.

pareto model silver estimat qec – january 2019.xlsx

En ny tanke rundt Utica forbudet og kornstørrelsen i skiferen er hva hvis størrelsen er satt utfra visse lag i Utica. Vi vet at dere er flere lag og i tillegg finnes der en midtre del som kanskje kan antas ikke i det hele tatt faller inn under kornstørrelsens forbud da det ikke er skifer (type point pleasant ekvivalent). Dette blir foreløpig synsing.

Nytt om konsesjon fra Jordan burde ikke være langt unna, det er helt stille derfra til tross for flere medlemmer av nasjonalforsamlingen har etterlyst rapport fra regjeringen. Jeg vil tro stillheten betyr at forhandlinger er nært forestående eller holder på.

Ser en på tidslinjen fremover har en 28. mars årsrapporten og potensielt nyheter om det meste, inklusiv Jordan om det ikke kommer før. Quebec høring i reguleringsrettssaken starter i mars.