Nedgang skyldes shortere

Og de shortet videre i dag, de som fulgte med så at de villig lot sperren blir spist opp for så å kjøre ned noe etterpå, det bølget opp og ned litt, men endte ned og under 6 kr. Det er sterke krefter og de gir seg ikke før de får aksjer, eller må kaste håndkledet på en god melding. Slik er det, synd hvis noen mistet aksjene, det gikk en del større poster.

Fundamentalt er det ikke noe feil, tvert i mot. Jeg mener årsmeldingen var god bortsett fra minusen da, men de pengene som er brukt er til gode formål. Det snur straks som det har gjort flere ganger tidligere og det betyr nok i morgen.

Det beste er Jordan som selskapet mener blir liv laga. Quebec er nok ikke så langt unna nå heller, 45 dager høring fra 22.09.2017 er langt på overtid nå. Vi har sett at 150 meter avstand er blitt til 500 meter i avisene, så får vi se om det må strekkes lenger, men det blir neppe helt til 2 km. Siden de nå begynner demonstrasjoner i Lotbiniere igjen tyder det på at de regner med der kommer utvinning, det får være en trøst for de som tviler. Svaret skal komme neste uke, evt. tidligere om man blir enige. Quebec er en farse, men utvinning blir det så det er bare å henge med så blir det god betaling siden.

Ellers tilsier dagens stats på bloggen at mange søker informasjon eller nyheter, eller kanskje trøst? Det er i alle fall veldig mange lesere i dag uten noen innlegg før nå.

 

2018-04-03 14_32_08-Questerre Energy Corporation - Instrument - Børs - E24